Sikkerhetsløsninger til bolig, hytte og næring.

Om oss

Rogaland Alarmtjenester AS er landets største Verisure partner som har avdelingskontor i Haugesund, Sandnes, Bergen og Kristiansand.

Vi tilbyr service, installasjon, sikkerhetsstudie og salg av alarm-og overvåkningssystemer samt smarthjemløsninger i hele sør Norge.

Rogaland Alarmtjenester AS er et team bestående av ingeniører, teknikere, kundebehandlere, salg og sikkerhetskonsulenter som tilbyr tjenester for både bolig, hytte og næring.

Våre ansatte har opptil 30 års erfaring i alarm og svakstrøms bransjen og innehar således høy kompetanse og kjenner markedet godt. Våre sikkerhetskonsulenter utfører befaring og sikkerhetsstudie for næring og bolig. Dette er selvfølgelig helt kostnadsfritt og uforpliktende. Sikkerhetsstudien har stor verdi ved at vi gir deg nyttig veiledning, råd og tips både i forhold til forebygging, beskyttelse og trygghet av deg og dine.

Vår erfaring gjør at vi kan tilby deg de beste løsningene for trygghet, sikkerhet og smarte hjem løsninger som er tilpasset alle typer boliger og nærings lokaler. Nærhet til kundene fra våre lokasjoner i sør og nord Rogaland gjør at vi kan tilby deg rask respons og pålitelige løsninger fra Verisure.

Vårt team bistår deg om du har spørsmål eller synspunkter så kontakt oss gjerne allerede i dag – sammen finner vi den løsningen som passer best for akkurat deg!

Vil du jobbe med oss?

Vi i Rogaland Alarmtjenester leter alltid etter nye talenter! Er du glad i sikkerhet, moderne teknologi og å jobbe med mennesker? Da er du kanskje den vi leter etter!

Se hva vi leter etter på rekrutteringssidene våre.

Tips en venn og få 3 måneder gratis!

Har du noen som kan trenge alarm? Tips oss, så får du 3 måneder gratis når vedkommende blir ny kunde hos oss!