Sikkerhetsløsninger til bolig, hytte og næring.

Brannalarm

Stemme og seriekobling

Å oppdage røyk og branntilløp så raskt som mulig, er kritisk for å kunne beskytte hjemmet ditt og de du er glad i. Verisures seriekoblede, optiske røykvarslere reagerer på røykutvikling, og varsler raskt i hele boligen med sirene og stemme, samtidig som det sendes et signal til vår alarmstasjon. Alarmoperatørene er på vakt døgnet rundt, og handler i løpet av sekunder. Med bilder fra boligen kan de raskt se om det er brann, tilkalle vekter og brannvesenet, og starte arbeidet med å få alle trygt ut av boligen.

  • Riktig antall røykvarslere, med rett plassering
  • Seriekoblet og optisk
  • Varsling med sirene og stemme
  • 24/7 tilkoblet alarmstasjon, som også overvåker batteriene
  • Umiddelbart mobilvarsel, hvor enn du er

Koblet til alarmsentralen

I tilfeller av røykutvikling, blir du og din familie effektivt vekket av sirene og tale fra brannvarslere som forteller i hvilket rom det er røykutvikling. Dere får hjelp til å komme ut av huset fra alarmstasjonen som kan tale direkte inn i huset via en høyttaler på veggen. Alarmstasjonen ser hva som skjer og tilkaller vekter og nødetater

Har du lys tilkoblet smartkontakter, kan du stille inn lys i boligen til å skru seg på i en nødsituasjon.

Kamera som ser røyk

Med 24/7 overvåkede røykvarslere tilknyttet sikkerhetskameraer med video, får du en svært effektiv brannsikring. Når brannalarmen går, benytter Verisure bilder og eventuelt video fra kameraene til å avklare hva som har utløst alarmen. Kameraets bilder i overlegen bildekvalitet, gjør at vi kan se om det er røyk i bevegelse i boligen. Ved verifisert røykutvikling, kommer brannvesenet raskt.

Her kan du bestille gratis og uforpliktende befaring for utvidelser av eksisterende anlegg eller ny alarmløsning til hjemmet eller hytta:

Tips en venn og få 3 måneder gratis!

Har du noen som kan trenge alarm? Tips oss, så får du 3 måneder gratis når vedkommende blir ny kunde hos oss!